• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • español 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Login
Listar Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor fecha de publicación 
  •   DSpace Principal
  • Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
  • Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
  • Listar Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor fecha de publicación
  •   DSpace Principal
  • Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
  • Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
  • Listar Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor fecha de publicación
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Listar Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor por fecha de publicación

Ordenar por:

Orden:

Resultados:

Mostrando ítems 1-20 de 165

  • título
  • fecha de publicación
  • fecha de envío
  • ascendente
  • descendente
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
    • Thumbnail

      Proiectarea unei pensiuni agroturistice cu specific vânătoresc în zona Harghita- Covasna 

      Anghel, Andreea Georgiana (2020)
    • Thumbnail

      Proiectarea unei unități de alimentație publică tip restaurant zahana 

      Manoliu, Andreea Georgiana (2020)
    • Thumbnail

      Proiectarea unui restaurant în Sibiu 

      Bănuc, Mirela (2020)
    • Thumbnail

      Studiu privind modernizarea metodelor de conservarea cerealelor in magazii de cereale 

      Alexa, Cornel (Universitatea Dunarea de Jos Galati, 2020)
    • Thumbnail

      Proiectarea secției de obținere a compotului de fructe 

      Anton, Gabriel Ciprian (2020)
    • Thumbnail

      Proiectarea unei secții de obținere a laptelui praf 

      Dermengiu, Nicoleta Eugenia (2020)
    • Thumbnail

      Proiectarea unei linii de fabricare a brânzei telemea 

      Grecu, Carmen (2020)
    • Thumbnail

      Studiu de caz privind consumul de dovleac și diversificarea producției culinare în restaurante 

      Boboc, Dorina (Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020)
    • Thumbnail

      Valorificarea compușilor biologic activi din coji de dovleac prin extracție, microîncapsulare și dezvoltarea de produse alimentare cu valoare adăugată 

      Furtună, Nicoleta (Universitatea Dunarea de Jos Galati, 2020)
    • Thumbnail

      Studii privind prepararea biscuiților Macarons cu adaos de spirulină cu conținut sporit de ficobiliproteine 

      Jianu, Alexandra Iulia (Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020)
    • Thumbnail

      Studiu privind calitatea vinurilor albe seci obținute din soiul de struguri Sauvignon blanc comercializate în România 

      Ioan, Alexandra (Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020)
    • Thumbnail

      Studiul privind calitatea vinurilor ecologice produse în podgoria Murfatlar 

      Stelea, Mirela (Universitatea Dunarea de Jos Galati, 2020)
    • Thumbnail

      Obținerea unui produs de tip dressing pe bază de zară 

      Trofin, Cristina (Universitatea Dunarea de Jos Galati, 2020)
    • Thumbnail

      STUDIU PRIVIND CALITATEA VINURILOR ROȘII, OBȚINUTE DIN SOIUL DE STRUGURI FETEASCĂ NEAGRĂ COMERCIALIZATE ÎN ROMÂNIA 

      CUSTURĂ, CĂTĂLIN (Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020)
    • Thumbnail

      OPTIMIZAREA PROPRIETĂȚILOR FITOCHIMICE PENTRU UN PRODUS INOVATIV CU SUC DE CĂTINĂ 

      LEAH, VICTORIA (Universitatea Dunarea de Jos Galati, 2020)
    • Thumbnail

      IMPACTUL PROCESĂRII TERMICE ASUPRA PROPRIETĂŢILOR OVOMUCOIDULUI 

      CREȚU, Alexandra Andreea (Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020)
    • Thumbnail

      MONITORIZAREA CALITĂȚII BERII ETICHETATE ”GLUTEN FREE” 

      STAMATE, PAULICA (Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020)
    • Thumbnail

      Proiectarea unei secții de obținere a cremei de brânză cu bioprotecție 

      Bilec, Iulia (2020)
    • Thumbnail

      Proiectarea unei pensiuni turistice cu specific tradițional românesc cu sală integrată de degustări de vinuri 

      Stelea, Alina (2020)
    • Thumbnail

      Proiectarea unui complex turistic în Constanța, în localitatea Corbu 

      Măstăcan, Camelia (2020)

      DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
      Contacto | Sugerencias
      Theme by 
      Atmire NV
       

       

      Listar

      Todo DSpaceComunidades & ColeccionesPor fecha de publicaciónAutoresTítulosMateriasEsta comunidadPor fecha de publicaciónAutoresTítulosMaterias

      Mi cuenta

      Acceder

      DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
      Contacto | Sugerencias
      Theme by 
      Atmire NV