Căutare Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor după Data publicării
Afișează articolele 1-20 of 165
-
Proiectarea unui restaurant în Sibiu
(2020) -
Studiu privind modernizarea metodelor de conservarea cerealelor in magazii de cereale
(Universitatea Dunarea de Jos Galati, 2020) -
Studiu de caz privind consumul de dovleac și diversificarea producției culinare în restaurante
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
Valorificarea compușilor biologic activi din coji de dovleac prin extracție, microîncapsulare și dezvoltarea de produse alimentare cu valoare adăugată
(Universitatea Dunarea de Jos Galati, 2020) -
Studii privind prepararea biscuiților Macarons cu adaos de spirulină cu conținut sporit de ficobiliproteine
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
Studiu privind calitatea vinurilor albe seci obținute din soiul de struguri Sauvignon blanc comercializate în România
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
Studiul privind calitatea vinurilor ecologice produse în podgoria Murfatlar
(Universitatea Dunarea de Jos Galati, 2020) -
Obținerea unui produs de tip dressing pe bază de zară
(Universitatea Dunarea de Jos Galati, 2020) -
STUDIU PRIVIND CALITATEA VINURILOR ROȘII, OBȚINUTE DIN SOIUL DE STRUGURI FETEASCĂ NEAGRĂ COMERCIALIZATE ÎN ROMÂNIA
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
OPTIMIZAREA PROPRIETĂȚILOR FITOCHIMICE PENTRU UN PRODUS INOVATIV CU SUC DE CĂTINĂ
(Universitatea Dunarea de Jos Galati, 2020) -
IMPACTUL PROCESĂRII TERMICE ASUPRA PROPRIETĂŢILOR OVOMUCOIDULUI
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
MONITORIZAREA CALITĂȚII BERII ETICHETATE ”GLUTEN FREE”
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020)