• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • français 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Ouvrir une session
Parcourir Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor par date de publication 
  •   Accueil de DSpace
  • Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
  • Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
  • Parcourir Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor par date de publication
  •   Accueil de DSpace
  • Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
  • Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
  • Parcourir Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor par date de publication
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Parcourir Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor par date de publication

Trier par :

Ordre :

Résultats :

Voici les éléments 1-20 de 165

  • titre
  • date de publication
  • date de soumission
  • ascendant
  • descendant
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
    • No Thumbnail [100%x80]

      Proiectarea unei pensiuni agroturistice cu specific vânătoresc în zona Harghita- Covasna 

      Anghel, Andreea Georgiana (2020)
    • No Thumbnail [100%x80]

      Proiectarea unei unități de alimentație publică tip restaurant zahana 

      Manoliu, Andreea Georgiana (2020)
    • No Thumbnail [100%x80]

      Proiectarea unui restaurant în Sibiu 

      Bănuc, Mirela (2020)
    • No Thumbnail [100%x80]

      Studiu privind modernizarea metodelor de conservarea cerealelor in magazii de cereale 

      Alexa, Cornel (Universitatea Dunarea de Jos Galati, 2020)
    • No Thumbnail [100%x80]

      Proiectarea secției de obținere a compotului de fructe 

      Anton, Gabriel Ciprian (2020)
    • No Thumbnail [100%x80]

      Proiectarea unei secții de obținere a laptelui praf 

      Dermengiu, Nicoleta Eugenia (2020)
    • No Thumbnail [100%x80]

      Proiectarea unei linii de fabricare a brânzei telemea 

      Grecu, Carmen (2020)
    • No Thumbnail [100%x80]

      Studiu de caz privind consumul de dovleac și diversificarea producției culinare în restaurante 

      Boboc, Dorina (Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020)
    • No Thumbnail [100%x80]

      Valorificarea compușilor biologic activi din coji de dovleac prin extracție, microîncapsulare și dezvoltarea de produse alimentare cu valoare adăugată 

      Furtună, Nicoleta (Universitatea Dunarea de Jos Galati, 2020)
    • No Thumbnail [100%x80]

      Studii privind prepararea biscuiților Macarons cu adaos de spirulină cu conținut sporit de ficobiliproteine 

      Jianu, Alexandra Iulia (Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020)
    • No Thumbnail [100%x80]

      Studiu privind calitatea vinurilor albe seci obținute din soiul de struguri Sauvignon blanc comercializate în România 

      Ioan, Alexandra (Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020)
    • No Thumbnail [100%x80]

      Studiul privind calitatea vinurilor ecologice produse în podgoria Murfatlar 

      Stelea, Mirela (Universitatea Dunarea de Jos Galati, 2020)
    • No Thumbnail [100%x80]

      Obținerea unui produs de tip dressing pe bază de zară 

      Trofin, Cristina (Universitatea Dunarea de Jos Galati, 2020)
    • No Thumbnail [100%x80]

      STUDIU PRIVIND CALITATEA VINURILOR ROȘII, OBȚINUTE DIN SOIUL DE STRUGURI FETEASCĂ NEAGRĂ COMERCIALIZATE ÎN ROMÂNIA 

      CUSTURĂ, CĂTĂLIN (Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020)
    • No Thumbnail [100%x80]

      OPTIMIZAREA PROPRIETĂȚILOR FITOCHIMICE PENTRU UN PRODUS INOVATIV CU SUC DE CĂTINĂ 

      LEAH, VICTORIA (Universitatea Dunarea de Jos Galati, 2020)
    • No Thumbnail [100%x80]

      IMPACTUL PROCESĂRII TERMICE ASUPRA PROPRIETĂŢILOR OVOMUCOIDULUI 

      CREȚU, Alexandra Andreea (Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020)
    • No Thumbnail [100%x80]

      MONITORIZAREA CALITĂȚII BERII ETICHETATE ”GLUTEN FREE” 

      STAMATE, PAULICA (Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020)
    • No Thumbnail [100%x80]

      Proiectarea unei secții de obținere a cremei de brânză cu bioprotecție 

      Bilec, Iulia (2020)
    • No Thumbnail [100%x80]

      Proiectarea unei pensiuni turistice cu specific tradițional românesc cu sală integrată de degustări de vinuri 

      Stelea, Alina (2020)
    • No Thumbnail [100%x80]

      Proiectarea unui complex turistic în Constanța, în localitatea Corbu 

      Măstăcan, Camelia (2020)

      DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
      Contactez-nous | Faire parvenir un commentaire
      Theme by 
      Atmire NV
       

       

      Parcourir

      Tout DSpaceCommunautés & CollectionsPar date de publicationAuteursTitresSujetsCette communautéPar date de publicationAuteursTitresSujets

      Mon compte

      Ouvrir une session

      DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
      Contactez-nous | Faire parvenir un commentaire
      Theme by 
      Atmire NV
       

       

      NoThumbnail