• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • English 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Login
View Item 
  •   DSpace Home
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • View Item
  •   DSpace Home
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Contribuţii privind modelarea şi conducerea automată a procesului de fermentaţie alcoolică

Thumbnail
View/Open
Rezumat_teza_doctorat_Sipos_2011.pdf (5.132Mb)
Date
2011
Author
Şipoş, Sorina Anca
Metadata
Show full item record
Abstract
Bazele stiinţifice ale proceselor fermentative au fost puse la junătatea secolului XIX, de către Luis Pasteur, care a demonstrat că fermentaţia nu este un fenomen fără viată, ci din contră, un proces biologic de oxido-reducere producător de energie, în care substanţele organice sunt acceptori de electroni, ca de exemplu zaharurile care prin degradare produc energie înmagazinată în forma ATP, format prin reacţii de fosforilare.
URI
http://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/3942
Collections
  • Rezumate teze de doctorat [852]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV