• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • français 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Ouvrir une session
Voir le document 
  •   Accueil de DSpace
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Voir le document
  •   Accueil de DSpace
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Voir le document
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Contribuţii privind modelarea şi conducerea automată a procesului de fermentaţie alcoolică

Thumbnail
Voir/Ouvrir
Rezumat_teza_doctorat_Sipos_2011.pdf (5.132Mo)
Date
2011
Auteur
Şipoş, Sorina Anca
Metadata
Afficher la notice complète
Résumé
Bazele stiinţifice ale proceselor fermentative au fost puse la junătatea secolului XIX, de către Luis Pasteur, care a demonstrat că fermentaţia nu este un fenomen fără viată, ci din contră, un proces biologic de oxido-reducere producător de energie, în care substanţele organice sunt acceptori de electroni, ca de exemplu zaharurile care prin degradare produc energie înmagazinată în forma ATP, format prin reacţii de fosforilare.
URI
http://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/3942
Collections
  • Rezumate teze de doctorat [852]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contactez-nous | Faire parvenir un commentaire
Theme by 
Atmire NV
 

 

Parcourir

Tout DSpaceCommunautés & CollectionsPar date de publicationAuteursTitresSujetsCette collectionPar date de publicationAuteursTitresSujets

Mon compte

Ouvrir une session

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contactez-nous | Faire parvenir un commentaire
Theme by 
Atmire NV