• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • español 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Login
Ver ítem 
  •   DSpace Principal
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Ver ítem
  •   DSpace Principal
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Ver ítem
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Contribuţii privind modelarea şi conducerea automată a procesului de fermentaţie alcoolică

Thumbnail
Ver/
Rezumat_teza_doctorat_Sipos_2011.pdf (5.132Mb)
Fecha
2011
Autor
Şipoş, Sorina Anca
Metadatos
Mostrar el registro completo del ítem
Resumen
Bazele stiinţifice ale proceselor fermentative au fost puse la junătatea secolului XIX, de către Luis Pasteur, care a demonstrat că fermentaţia nu este un fenomen fără viată, ci din contră, un proces biologic de oxido-reducere producător de energie, în care substanţele organice sunt acceptori de electroni, ca de exemplu zaharurile care prin degradare produc energie înmagazinată în forma ATP, format prin reacţii de fosforilare.
URI
http://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/3942
Colecciones
  • Rezumate teze de doctorat [852]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contacto | Sugerencias
Theme by 
Atmire NV
 

 

Listar

Todo DSpaceComunidades & ColeccionesPor fecha de publicaciónAutoresTítulosMateriasEsta colecciónPor fecha de publicaciónAutoresTítulosMaterias

Mi cuenta

Acceder

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contacto | Sugerencias
Theme by 
Atmire NV