• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • română 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Logare
Vezi articolul 
  •   Pagina principală
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Teze de doctorat
  • Vezi articolul
  •   Pagina principală
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Teze de doctorat
  • Vezi articolul
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Cercetări privind folosirea unor extracte și pulberi vegetale ca antioxidante naturale în produse din carne crude și procesate

Thumbnail
View/Open
Teza_doctorat_Boruzi_Andrei_2020.pdf (2.083Mb)
Dată
2020
Autor
Boruzi, Andrei Iulian
Metadata
Arată înregistrarea completă a articolului
Abstract
Deși carnea este un produs alimentar sănătos, având în componență proteine cu valoare biologică ridicată, un conținut ridicat de minerale esențiale și vitamine din grupul B, aceasta este lipsită de antioxidanți. Mai multe studii epidemiologice și experimentale sugerează că un consum ridicat de carne, în special de carne roșie și prelucrată, este asociat cu un risc crescut de cancer colorectal. Se recomandă, prin urmare, diete și produse cu o proporție mai mare de fructe și legume. Mai mult, pentru a prelungi durata de viață și a reduce efectele potențial dăunătoare ale procesării și consumului de carne, sunt necesare strategii inovatoare de conservare atât pentru produsele din carne convenționale, cât și pentru cele ecologice.
URI
http://arthra.ugal.ro/handle/123456789/7746
Colecții
  • Teze de doctorat [221]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contactați-ne | Trimite feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Răsfoiește

În tot DSpaceComunități; ColecțiiDupă data publicăriiAutoriTitluriSubiecteAceastă colecțieDupă data publicăriiAutoriTitluriSubiecte

Contul meu

Conectare

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contactați-ne | Trimite feedback
Theme by 
Atmire NV