• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Deutsch 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Einloggen
Dokumentanzeige 
  •   DSpace Startseite
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Dokumentanzeige
  •   DSpace Startseite
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Dokumentanzeige
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Folosirea aditivilor biochimici pentru îmbunătățirea calității pâinii

Thumbnail
Öffnen
Rezumat_teza_doctorat_Stoica_ Alexandru_2006.pdf (26.54Mb)
Datum
2006
Autor
Stoica, Alexandru
Metadata
Zur Langanzeige
Zusammenfassung
Dintotdeauna, pâinea a fost considerată mai mult decât un aliment, în toate culturile lumii ea fiind omagiată ca un dar oferit de Divinitatea omenirii (conform unui vechi mit grecesc, zeul Pan a fost acela care a adus oamenilor cuptorul de pâine, foarte probabil latinescul "panis" fiind în legătura cu numele zeității). Enzimele au fost utilizate, de decenii, în panificație, în scopul îmbunătățirii proprietăților aluaturilor și produselor finite iar recent ele au fost propuse ca soluții de înlocuire a agenților chimici care au întâlnit o reală rezistență din partea consumatorilor, fiind interziși de legislația multor țări.
URI
https://arthra.ugal.ro/handle/20.500.14043/22204
Collections
  • Rezumate teze de doctorat [852]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Kontakt | Feedback abschicken
Theme by 
Atmire NV
 

 

Stöbern

Gesamter BestandBereiche & SammlungenErscheinungsdatumAutorenTitelnSchlagwortenDiese SammlungErscheinungsdatumAutorenTitelnSchlagworten

Mein Benutzerkonto

Einloggen

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Kontakt | Feedback abschicken
Theme by 
Atmire NV