• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • italiano 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Login
Mostra Item 
  •   DSpace Home
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Mostra Item
  •   DSpace Home
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Mostra Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Folosirea aditivilor biochimici pentru îmbunătățirea calității pâinii

Thumbnail
Mostra/Apri
Rezumat_teza_doctorat_Stoica_ Alexandru_2006.pdf (26.54Mb)
Data
2006
Autore
Stoica, Alexandru
Metadata
Mostra tutti i dati dell'item
Abstract
Dintotdeauna, pâinea a fost considerată mai mult decât un aliment, în toate culturile lumii ea fiind omagiată ca un dar oferit de Divinitatea omenirii (conform unui vechi mit grecesc, zeul Pan a fost acela care a adus oamenilor cuptorul de pâine, foarte probabil latinescul "panis" fiind în legătura cu numele zeității). Enzimele au fost utilizate, de decenii, în panificație, în scopul îmbunătățirii proprietăților aluaturilor și produselor finite iar recent ele au fost propuse ca soluții de înlocuire a agenților chimici care au întâlnit o reală rezistență din partea consumatorilor, fiind interziși de legislația multor țări.
URI
https://arthra.ugal.ro/handle/20.500.14043/22204
Collections
  • Rezumate teze de doctorat [852]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contattaci | Manda Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Ricerca

Tutto DSpaceArchivi & CollezioniData di pubblicazioneAutoriTitoliSoggettiQuesta CollezioneData di pubblicazioneAutoriTitoliSoggetti

My Account

Login

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contattaci | Manda Feedback
Theme by 
Atmire NV