• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • italiano 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Login
Mostra Item 
  •   DSpace Home
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Mostra Item
  •   DSpace Home
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Mostra Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Cercetări privind influența unor factori asupra ratei de nesterilitate si a stabilității lapetelui sterilizat UHT

Thumbnail
Mostra/Apri
Rezumat_teza_doctorat_Dragan_Lucian_2006.pdf (2.039Mb)
Data
2006
Autore
Drăgan, Lucian
Metadata
Mostra tutti i dati dell'item
Abstract
Rata de nesterilitate precum și stabilitatea laptelui UHT atqt în cadrul procesului de sterilizare cqt și pe parcursul depozitării (care poate dura o perioada de până la 6 luni de zile) sunt influențate în primul rând de calitatea materiei prime folosite, adică a laptelui crud. Având în vedere aceasta influență în industria laptelui din România, din perspectiva utilizării acestuia la fabricarea laptelui UHT.
URI
https://arthra.ugal.ro/handle/20.500.14043/22189
Collections
  • Rezumate teze de doctorat [852]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contattaci | Manda Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Ricerca

Tutto DSpaceArchivi & CollezioniData di pubblicazioneAutoriTitoliSoggettiQuesta CollezioneData di pubblicazioneAutoriTitoliSoggetti

My Account

Login

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contattaci | Manda Feedback
Theme by 
Atmire NV