• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • français 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Ouvrir une session
Voir le document 
  •   Accueil de DSpace
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Voir le document
  •   Accueil de DSpace
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Voir le document
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Cercetări privind influența unor factori asupra ratei de nesterilitate si a stabilității lapetelui sterilizat UHT

Thumbnail
Voir/Ouvrir
Rezumat_teza_doctorat_Dragan_Lucian_2006.pdf (2.039Mo)
Date
2006
Auteur
Drăgan, Lucian
Metadata
Afficher la notice complète
Résumé
Rata de nesterilitate precum și stabilitatea laptelui UHT atqt în cadrul procesului de sterilizare cqt și pe parcursul depozitării (care poate dura o perioada de până la 6 luni de zile) sunt influențate în primul rând de calitatea materiei prime folosite, adică a laptelui crud. Având în vedere aceasta influență în industria laptelui din România, din perspectiva utilizării acestuia la fabricarea laptelui UHT.
URI
https://arthra.ugal.ro/handle/20.500.14043/22189
Collections
  • Rezumate teze de doctorat [852]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contactez-nous | Faire parvenir un commentaire
Theme by 
Atmire NV
 

 

Parcourir

Tout DSpaceCommunautés & CollectionsPar date de publicationAuteursTitresSujetsCette collectionPar date de publicationAuteursTitresSujets

Mon compte

Ouvrir une session

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contactez-nous | Faire parvenir un commentaire
Theme by 
Atmire NV