• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • English 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Login
View Item 
  •   DSpace Home
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • View Item
  •   DSpace Home
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Compuși biologic activi din alimente și efectele lor fiziologice

Thumbnail
View/Open
Rezumat_teza_doctorat_Caraman_Daniela2006.pdf (4.336Mb)
Date
2006
Author
Caraman, Daniela
Metadata
Show full item record
Abstract
Relațiile complexe dintre compușii biologic activi din alimente și buna funcționare a organismului, evaluată prin parametrii fiziologici specifici; este obiectivul central al tezei. Totodată, sunt analizate și cauzele nutriționale care conduc la dezechilibre fiziologice în diabetul zaharat (DZ) și în bolile cardiovasculare (BCV). Potrivit definiției, compușii biologic activi sunt componente aproape exclusiv alimentare, care după ingestie determină un răspuns fiziologic pozitiv.
URI
https://arthra.ugal.ro/handle/20.500.14043/22183
Collections
  • Rezumate teze de doctorat [852]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV