• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • italiano 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Login
Mostra Item 
  •   DSpace Home
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Mostra Item
  •   DSpace Home
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Mostra Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Compuși biologic activi din alimente și efectele lor fiziologice

Thumbnail
Mostra/Apri
Rezumat_teza_doctorat_Caraman_Daniela2006.pdf (4.336Mb)
Data
2006
Autore
Caraman, Daniela
Metadata
Mostra tutti i dati dell'item
Abstract
Relațiile complexe dintre compușii biologic activi din alimente și buna funcționare a organismului, evaluată prin parametrii fiziologici specifici; este obiectivul central al tezei. Totodată, sunt analizate și cauzele nutriționale care conduc la dezechilibre fiziologice în diabetul zaharat (DZ) și în bolile cardiovasculare (BCV). Potrivit definiției, compușii biologic activi sunt componente aproape exclusiv alimentare, care după ingestie determină un răspuns fiziologic pozitiv.
URI
https://arthra.ugal.ro/handle/20.500.14043/22183
Collections
  • Rezumate teze de doctorat [852]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contattaci | Manda Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Ricerca

Tutto DSpaceArchivi & CollezioniData di pubblicazioneAutoriTitoliSoggettiQuesta CollezioneData di pubblicazioneAutoriTitoliSoggetti

My Account

Login

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contattaci | Manda Feedback
Theme by 
Atmire NV