Arată înregistrarea sumară a articolului

dc.contributor.authorNegoiță, Nicolae
dc.date.accessioned2016-10-20T13:08:27Z
dc.date.available2016-10-20T13:08:27Z
dc.date.issued2008
dc.identifier.urihttp://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/4195
dc.descriptionConducător științific - Prof.univ.dr.ec. Adriana Olaruen_US
dc.description.abstractManagerii unităților de alimentație, in vederea organizării și coordonării activităților lor trebuie să ia în considerare următoarele caracteristici generale ale serviciilor de alimentație publică: Caracterul inseparabil al serviciului față de suportul său material; Caracterul intangibil, rezultă din suprapunerea producerii cu consumul; Caracterul eterogen rezultă din particularizarea ofertei în funcție de nevoile și dorințele individuale; Caracterul perisabil care determină imposibilitatea stocării pentru o utilizare sau vânzare ulterioara a serviciului. Criteriul devine critic în cazul cererii fluctuante prin pierderea capacităților rămase nefolosite atunci când oferta este mai mare decât cererea.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherUniversitatea "Dunărea de Jos" din Galațien_US
dc.subjectmanagementen_US
dc.subjectmarketingen_US
dc.subjectservicii de alimentațieen_US
dc.subjectalimentație publicăen_US
dc.titleManagementul marketingului serviciilor de alimentație publică din Româniaen_US
dc.typeThesisen_US


Fișiere la acest articol

Thumbnail

Acest articol apare în următoarele colecții(s)

  • Rezumate teze de doctorat [794]
    Conține rezumatele tezelor de doctorat susținute în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați

Arată înregistrarea sumară a articolului