• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • English 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Login
View Item 
  •   DSpace Home
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • View Item
  •   DSpace Home
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Cercetări privind câmpul de temperatură și viteza de congelare a produselor alimentare de origine animală

Thumbnail
View/Open
Rezumat_teza_doctorat_Alboaie_2008.pdf (2.407Mb)
Date
2008
Author
Alboaie Cotună, Simona
Metadata
Show full item record
Abstract
Progresul înregistrat de știință și tehnologie, precum și dezvoltarea în mod accelerat a cerințelor populației în toate zonele globului au determinat creșterea interesului mondial față de conservarea produselor alimentare prin diverse metode. Congelarea, ca metodă de conservare a produselor alimentare, s-a impus definitiv când s-a ajuns la o creștere demografică explozivă pe întreg mapamondul. În acest fel se poate asigura aprovizionarea continuă a oricărui segment de populație în orice moment al anului.
URI
http://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/4173
Collections
  • Rezumate teze de doctorat [852]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV