• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • español 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Login
Ver ítem 
  •   DSpace Principal
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Ver ítem
  •   DSpace Principal
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Ver ítem
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Cercetări privind câmpul de temperatură și viteza de congelare a produselor alimentare de origine animală

Thumbnail
Ver/
Rezumat_teza_doctorat_Alboaie_2008.pdf (2.407Mb)
Fecha
2008
Autor
Alboaie Cotună, Simona
Metadatos
Mostrar el registro completo del ítem
Resumen
Progresul înregistrat de știință și tehnologie, precum și dezvoltarea în mod accelerat a cerințelor populației în toate zonele globului au determinat creșterea interesului mondial față de conservarea produselor alimentare prin diverse metode. Congelarea, ca metodă de conservare a produselor alimentare, s-a impus definitiv când s-a ajuns la o creștere demografică explozivă pe întreg mapamondul. În acest fel se poate asigura aprovizionarea continuă a oricărui segment de populație în orice moment al anului.
URI
http://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/4173
Colecciones
  • Rezumate teze de doctorat [852]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contacto | Sugerencias
Theme by 
Atmire NV
 

 

Listar

Todo DSpaceComunidades & ColeccionesPor fecha de publicaciónAutoresTítulosMateriasEsta colecciónPor fecha de publicaciónAutoresTítulosMaterias

Mi cuenta

Acceder

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contacto | Sugerencias
Theme by 
Atmire NV