• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • română 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Logare
Vezi articolul 
  •   Pagina principală
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Vezi articolul
  •   Pagina principală
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Vezi articolul
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Cercetări aplicative asupra proprietăţilor tehnologice ale aluaturilor congelate şi ale pâinii precoapte din făina de grâu

Thumbnail
View/Open
Rezumat _Teza_doctorat_Andronic_Diana_ 2007.pdf (5.875Mb)
Dată
2007
Autor
Andronic, Diana Delia
Metadata
Arată înregistrarea completă a articolului
Abstract
Odată cu apariţia industriei de panificaţie şi patiserie, problema primordială de soluţionat a fost aceea de a păstra în stare proaspătă aceste produse, în aşa fel încăt să se poată fabrica un stoc considerabil fără majoritatea cheltuielilor prin funcţionarea schimbului de noapte. Piaţa aluaturilor congelate a crescut în mod constant datorită cererii consumatorilor pentru practibilitate şi produse de panificaţie de înaltă calitate.
URI
http://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/3189
Colecții
  • Rezumate teze de doctorat [852]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contactați-ne | Trimite feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Răsfoiește

În tot DSpaceComunități; ColecțiiDupă data publicăriiAutoriTitluriSubiecteAceastă colecțieDupă data publicăriiAutoriTitluriSubiecte

Contul meu

Conectare

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contactați-ne | Trimite feedback
Theme by 
Atmire NV