• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Deutsch 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Einloggen
Dokumentanzeige 
  •   DSpace Startseite
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Dokumentanzeige
  •   DSpace Startseite
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Dokumentanzeige
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Cercetări privind caracterizarea reologică a brânzeturilor cu pastă filată

Thumbnail
Öffnen
Rezumat_ Teza _doctorat _Kirita (Andronoiu)_ Doina_ Georgeta2014.pdf (1.556Mb)
Datum
2014
Autor
Kiriţă (Andronoiu), Doina Georgeta
Metadata
Zur Langanzeige
Zusammenfassung
Comportamentul consumatorului, decizia lui de cumpăra sau nu un produs, este în strânsă legătură cu calitatea produsului respectiv. Calitatea alimentelor este o noţiune complexă, cuprinzând mai multe valenţe: legală, nutriţională, senzorială şi igienico-sanitară. Calitatea şi siguranţa produselor alimentare au devenit un drept al consumatorilor, cu efecte directe asupra calitătii vieţii, iar problematica axată pe calitatea şi siguranţa produselor se află în centrul atenţiei organismelor constituite pentru apărarea intereselor consumatorilor.
URI
http://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/3242
Collections
  • Rezumate teze de doctorat [852]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Kontakt | Feedback abschicken
Theme by 
Atmire NV
 

 

Stöbern

Gesamter BestandBereiche & SammlungenErscheinungsdatumAutorenTitelnSchlagwortenDiese SammlungErscheinungsdatumAutorenTitelnSchlagworten

Mein Benutzerkonto

Einloggen

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Kontakt | Feedback abschicken
Theme by 
Atmire NV