• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • français 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Ouvrir une session
Voir le document 
  •   Accueil de DSpace
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Voir le document
  •   Accueil de DSpace
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Voir le document
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Cercetări privind caracterizarea reologică a brânzeturilor cu pastă filată

Thumbnail
Voir/Ouvrir
Rezumat_ Teza _doctorat _Kirita (Andronoiu)_ Doina_ Georgeta2014.pdf (1.556Mo)
Date
2014
Auteur
Kiriţă (Andronoiu), Doina Georgeta
Metadata
Afficher la notice complète
Résumé
Comportamentul consumatorului, decizia lui de cumpăra sau nu un produs, este în strânsă legătură cu calitatea produsului respectiv. Calitatea alimentelor este o noţiune complexă, cuprinzând mai multe valenţe: legală, nutriţională, senzorială şi igienico-sanitară. Calitatea şi siguranţa produselor alimentare au devenit un drept al consumatorilor, cu efecte directe asupra calitătii vieţii, iar problematica axată pe calitatea şi siguranţa produselor se află în centrul atenţiei organismelor constituite pentru apărarea intereselor consumatorilor.
URI
http://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/3242
Collections
  • Rezumate teze de doctorat [852]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contactez-nous | Faire parvenir un commentaire
Theme by 
Atmire NV
 

 

Parcourir

Tout DSpaceCommunautés & CollectionsPar date de publicationAuteursTitresSujetsCette collectionPar date de publicationAuteursTitresSujets

Mon compte

Ouvrir une session

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contactez-nous | Faire parvenir un commentaire
Theme by 
Atmire NV