• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • español 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Login
Ver ítem 
  •   DSpace Principal
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Ver ítem
  •   DSpace Principal
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Ver ítem
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Influența adaosului de pudră de măceșe asupra reologiei aluatului și a calității pâinii

Thumbnail
Ver/
Rezumat_teza_doctorat_Pircu_Nicoleta_2020_RO.pdf (1.278Mb)
Rezumat_teza_doctorat_Pircu_Nicoleta_2020_EN.pdf (891.5Kb)
Fecha
2020
Autor
Pircu (Vartolomei), Nicoleta
Metadatos
Mostrar el registro completo del ítem
Resumen
Din punct de vedere nutrițional, pâinea reflectă în mare măsură valoarea nutritivă a făinii, principalul ingredient din care se obține. Pentru a suplini unele deficiențe ale făinii sau pentru a i se îmbunătăți proprietățile bioactive, pâinea este adesea fortifiată prin adaosul altor ingrediente. Multe dintre adaosuri, în funcție de proporția în care sunt folosite, modifică proporția componentelor din făină, influențând în special formarea unei rețele glutenice puternice care să rețină gazele produse la fermentare, prin reducerea proporției de proteine formatoare de gluten în amestecul rezultat. Pentru remediere și pentru a influența pozitiv calitatea și prospețimea pâinii se utilizează amelioratori.
URI
http://arthra.ugal.ro/handle/123456789/7688
Colecciones
  • Rezumate teze de doctorat [852]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contacto | Sugerencias
Theme by 
Atmire NV
 

 

Listar

Todo DSpaceComunidades & ColeccionesPor fecha de publicaciónAutoresTítulosMateriasEsta colecciónPor fecha de publicaciónAutoresTítulosMaterias

Mi cuenta

Acceder

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contacto | Sugerencias
Theme by 
Atmire NV