• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • español 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Login
Ver ítem 
  •   DSpace Principal
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Ver ítem
  •   DSpace Principal
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Ver ítem
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Cercetări privind creșterea duratei de conservare a cărnii și produselor din carne prin utilizarea unui procedeu mixt de conservare cu ajutorul frigului și iradierii cu radiații ultraviolete

Thumbnail
Fecha
2003
Autor
Constantin, Danilevici
Metadatos
Mostrar el registro completo del ítem
Resumen
Conservarea produselor alimentare este o cerință deosebit de importantă atât din punct de vedere al asigurării salubrității acestora (distrugerea bacteriilor patogene și a diferiților paraziți) cât și din punct de vedere economic prin menținerea în circuitul alimentar a produselor alimentare care sunt ferite de deteriorări fizico-chimice, biochimice dar mai ales microbiologice.
URI
http://arthra.ugal.ro/handle/123456789/7463
Colecciones
  • Rezumate teze de doctorat [852]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contacto | Sugerencias
Theme by 
Atmire NV
 

 

Listar

Todo DSpaceComunidades & ColeccionesPor fecha de publicaciónAutoresTítulosMateriasEsta colecciónPor fecha de publicaciónAutoresTítulosMaterias

Mi cuenta

Acceder

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contacto | Sugerencias
Theme by 
Atmire NV