• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • italiano 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Login
Mostra Item 
  •   DSpace Home
  • Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
  • Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
  • Ingineria produselor alimentare
  • Știința și Ingineria Alimentelor (disertație)
  • Știința și Ingineria Alimentelor (disertație) (2019-2024)
  • Mostra Item
  •   DSpace Home
  • Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
  • Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
  • Ingineria produselor alimentare
  • Știința și Ingineria Alimentelor (disertație)
  • Știința și Ingineria Alimentelor (disertație) (2019-2024)
  • Mostra Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

STUDIU PRIVIND CALITATEA VINURILOR ROȘII, OBȚINUTE DIN SOIUL DE STRUGURI FETEASCĂ NEAGRĂ COMERCIALIZATE ÎN ROMÂNIA

Thumbnail
Mostra/Apri
Custura Catalin_disertatie_2020.pdf (1.232Mb)
Data
2020
Autore
CUSTURĂ, CĂTĂLIN
Metadata
Mostra tutti i dati dell'item
URI
http://arthra.ugal.ro/handle/123456789/7328
Collections
  • Știința și Ingineria Alimentelor (disertație) (2019-2024) [11]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contattaci | Manda Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Ricerca

Tutto DSpaceArchivi & CollezioniData di pubblicazioneAutoriTitoliSoggettiQuesta CollezioneData di pubblicazioneAutoriTitoliSoggetti

My Account

Login

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contattaci | Manda Feedback
Theme by 
Atmire NV