• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • English 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Login
View Item 
  •   DSpace Home
  • Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
  • Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
  • Ingineria produselor alimentare
  • Știința și Ingineria Alimentelor (disertație)
  • Știința și Ingineria Alimentelor (disertație) (2019-2024)
  • View Item
  •   DSpace Home
  • Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
  • Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
  • Ingineria produselor alimentare
  • Știința și Ingineria Alimentelor (disertație)
  • Știința și Ingineria Alimentelor (disertație) (2019-2024)
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

MONITORIZAREA CALITĂȚII BERII ETICHETATE ”GLUTEN FREE”

Thumbnail
View/Open
Paulica STAMATE_disertatie_2020.pdf (3.089Mb)
Date
2020
Author
STAMATE, PAULICA
Metadata
Show full item record
URI
http://arthra.ugal.ro/handle/123456789/7322
Collections
  • Știința și Ingineria Alimentelor (disertație) (2019-2024) [11]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV