• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • italiano 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Login
Mostra Item 
  •   DSpace Home
  • Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
  • Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
  • Ingineria produselor alimentare
  • Controlul, Expertiza și Siguranța Alimentelor (disertație)
  • Controlul, Expertiza și Siguranța Alimentelor (disertație) (2019-2024)
  • Mostra Item
  •   DSpace Home
  • Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
  • Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
  • Ingineria produselor alimentare
  • Controlul, Expertiza și Siguranța Alimentelor (disertație)
  • Controlul, Expertiza și Siguranța Alimentelor (disertație) (2019-2024)
  • Mostra Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Valorificarea compușilor biologic activi din coji de dovleac prin extracție, microîncapsulare și dezvoltarea de produse alimentare cu valoare adăugată

Thumbnail
Mostra/Apri
Furtuna Nicoleta_disertatie_2020.pdf (1.104Mb)
Data
2020
Autore
Furtună, Nicoleta
Metadata
Mostra tutti i dati dell'item
URI
http://arthra.ugal.ro/handle/123456789/7265
Collections
  • Controlul, Expertiza și Siguranța Alimentelor (disertație) (2019-2024) [12]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contattaci | Manda Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Ricerca

Tutto DSpaceArchivi & CollezioniData di pubblicazioneAutoriTitoliSoggettiQuesta CollezioneData di pubblicazioneAutoriTitoliSoggetti

My Account

Login

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contattaci | Manda Feedback
Theme by 
Atmire NV