• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • English 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Login
View Item 
  •   DSpace Home
  • Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
  • Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
  • Ingineria produselor alimentare
  • Controlul, Expertiza și Siguranța Alimentelor (disertație)
  • Controlul, Expertiza și Siguranța Alimentelor (disertație) (2019-2024)
  • View Item
  •   DSpace Home
  • Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
  • Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
  • Ingineria produselor alimentare
  • Controlul, Expertiza și Siguranța Alimentelor (disertație)
  • Controlul, Expertiza și Siguranța Alimentelor (disertație) (2019-2024)
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Studii privind prepararea biscuiților Macarons cu adaos de spirulină cu conținut sporit de ficobiliproteine

Thumbnail
View/Open
Jianu Iulia Alexandra_disertatie_2020.pdf (1.432Mb)
Date
2020
Author
Jianu, Alexandra Iulia
Metadata
Show full item record
URI
http://arthra.ugal.ro/handle/123456789/7256
Collections
  • Controlul, Expertiza și Siguranța Alimentelor (disertație) (2019-2024) [12]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV