• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • français 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Ouvrir une session
Parcourir Ingineria produselor alimentare (licență) (2019-2024) par date de publication 
  •   Accueil de DSpace
  • Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
  • Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
  • Ingineria produselor alimentare
  • Ingineria produselor alimentare (licență)
  • Ingineria produselor alimentare (licență) (2019-2024)
  • Parcourir Ingineria produselor alimentare (licență) (2019-2024) par date de publication
  •   Accueil de DSpace
  • Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
  • Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
  • Ingineria produselor alimentare
  • Ingineria produselor alimentare (licență)
  • Ingineria produselor alimentare (licență) (2019-2024)
  • Parcourir Ingineria produselor alimentare (licență) (2019-2024) par date de publication
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Parcourir Ingineria produselor alimentare (licență) (2019-2024) par date de publication

Trier par :

Ordre :

Résultats :

Voici les éléments 1-20 de 45

  • titre
  • date de publication
  • date de soumission
  • ascendant
  • descendant
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
    • Thumbnail

      Proiectarea unei secții de fabricare a batoanelor de brânză proaspătă cu glazură de ciocolată 

      Buștiuc, Valentina (Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2020)
    • Thumbnail

      Proiectarea unei secții de fabricare a untului cu cacao 

      Marian, Eugeniu (Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2020)
    • Thumbnail

      Proiectarea unei unități de morărit cu capacitatea de 120 t/24 ore care realizează măcinișul grâului cu obținere de sortimente de făină 

      Barbu Crețu, Ionel (2021)
    • Thumbnail

      Proiectarea unei secții de preparate din carne ce prelucrează 1t/zi parizer din carne de porc și 1t/zi crenvurști de vită 

      Dănoiu, Gabriela (2021)
    • Thumbnail

      Să se proiecteze o secţie de fabricaţie a ciocolatei amăruie cu fructe de pădure confiate, de capacitate 100 kg/zi 

      Mitrofan, Teodora (2021)
    • Thumbnail

      Să se proiecteze o unitate de fabricare a laptelui praf cu o capacitate de 5000 l lapte 

      Dragomir, Mihai-Ionuț (2021)
    • Thumbnail

      Proiectarea unei secții de obținere a vinului roșu sec din soiul de struguri Fetească Neagră 

      Burlacu, Cristian (2021)
    • Thumbnail

      Proiectarea unei secţii de prelucrare a laptelui în vederea fabricării cașcavalului Dobrogea 

      Dovlețiu, Daniel (2021)
    • Thumbnail

      Ѕесţіе dе οbţіnеrе а bіѕсuіţіlοr сu mеrіșοаrе 

      Bogdan, Alina-Gabriela (2021)
    • Thumbnail

      Proiectarea unei secții de fierbere a mustului de malț, cu capacitatea de 1600 hl/an folosind un procedeu de fierbere cu consum redus de energie. Secția funcționează 300 de zile pe an. 

      Tecaru, Genoveva (2021)
    • Thumbnail

      Proiectarea unei secții de fabricare a brânzei proaspete, laptelui de consum și smântânii fermentate cu capacitatea de prelucrare de 12 t lapte/zi 

      Grigoraș, Georgiana-Nicoleta (2021)
    • Thumbnail

      Proiectarea unei secții de fabricare a brânzei Cottage cu o capacitate de procesare de 10.000 L lapte pe zi 

      Terlea, Nicoleta-Bianca (2021)
    • Thumbnail

      Proiectarea unei secții de obținere a vinului alb sec 450 tone/sezon campania de vinificație 10 zile, 10 h/zi 

      Enache, Ștefania (2021)
    • Thumbnail

      Proiectarea unei secții de fabricare a cașcavalului din lapte de capră și valorificarea zerului rezultat 

      Murgoci, Cosmina (2021)
    • Thumbnail

      Proiectarea unei sectii de obținere a vinului rose demisec 

      Grama, Daniela-Adelina (2021)
    • Thumbnail

      Proiectarea unei secții de fabricare a hidromelului 

      Sorochan, Lidia (2021)
    • Thumbnail

      Proiectarea unei fabrici de obținere a chefirului 

      Petcu, Ionela (2021)
    • Thumbnail

      Proiectarea tehnologică a unei secții de fermentare cu capacitatea de 300.000 hl/an, pentru obținerea de bere Lager 

      Ciocan, Gabriela (2022-07-22)
    • Thumbnail

      Să se proiecteze o secție de fabricare a produselor lactate, care să producă 5 tone lapte delactozat pe zi și 2 tone iaurt delactozat pe zi 

      Moisă, Vasile-Petruț (2023)
    • Thumbnail

      Proiectarea unei secții de obținere a cașcavalului afumat, cu o capacitate de 7000 l lapte de vacă pe zi. 

      Corcoz, Andreea-Simona (2023)

      DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
      Contactez-nous | Faire parvenir un commentaire
      Theme by 
      Atmire NV
       

       

      Parcourir

      Tout DSpaceCommunautés & CollectionsPar date de publicationAuteursTitresSujetsCette collectionPar date de publicationAuteursTitresSujets

      Mon compte

      Ouvrir une session

      DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
      Contactez-nous | Faire parvenir un commentaire
      Theme by 
      Atmire NV