• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • italiano 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Login
Sfoglia Controlul, Expertiza și Siguranța Alimentelor (disertație) per Data di Pubblicazione 
  •   DSpace Home
  • Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
  • Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
  • Ingineria produselor alimentare
  • Controlul, Expertiza și Siguranța Alimentelor (disertație)
  • Sfoglia Controlul, Expertiza și Siguranța Alimentelor (disertație) per Data di Pubblicazione
  •   DSpace Home
  • Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
  • Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
  • Ingineria produselor alimentare
  • Controlul, Expertiza și Siguranța Alimentelor (disertație)
  • Sfoglia Controlul, Expertiza și Siguranța Alimentelor (disertație) per Data di Pubblicazione
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Sfoglia Controlul, Expertiza și Siguranța Alimentelor (disertație) per Data di Pubblicazione

Ordina per:

Ordine:

Risultati:

Items 1-12 di 12

  • Titolo
  • Data di pubblicazione
  • Data di immissione
  • crescente
  • decrescente
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
    • Thumbnail

      Valorificarea compușilor biologic activi din coji de dovleac prin extracție, microîncapsulare și dezvoltarea de produse alimentare cu valoare adăugată 

      Furtună, Nicoleta (Universitatea Dunarea de Jos Galati, 2020)
    • Thumbnail

      Studii privind prepararea biscuiților Macarons cu adaos de spirulină cu conținut sporit de ficobiliproteine 

      Jianu, Alexandra Iulia (Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020)
    • Thumbnail

      Studiu privind calitatea vinurilor albe seci obținute din soiul de struguri Sauvignon blanc comercializate în România 

      Ioan, Alexandra (Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020)
    • Thumbnail

      Studiul privind calitatea vinurilor ecologice produse în podgoria Murfatlar 

      Stelea, Mirela (Universitatea Dunarea de Jos Galati, 2020)
    • Thumbnail

      Obținerea unui produs de tip dressing pe bază de zară 

      Trofin, Cristina (Universitatea Dunarea de Jos Galati, 2020)
    • Thumbnail

      Dezvoltarea unor produse alimentare cu valoare adăugată prin valorificarea unor produse secundare rezultate de la procesarea legumelor și fructelor 

      Postelnicu, Corina Andreea (Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020)
    • Thumbnail

      Analiza bochimică și tehnologică a unor preparate din carne 

      Saghin, Oana Daniela (Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020)
    • Thumbnail

      Calitatea produselor din carne 

      Cornia, Vlad Mihai (Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020)
    • Thumbnail

      Separarea și caracterizarea compușilor bioactivi din vișine în vederea obținerii unui produs de panificație cu valoare adăugată 

      Dediu, Georgiana Mariana (Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020)
    • Thumbnail

      Comportamentul fizico-chimic și funcțional alunor făinuri compozite pe bază de orez 

      Onică, Andreea Marilena (Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020)
    • Thumbnail

      Diversificarea produselor pe bază de mazăre. Obținerea înghețatei artizanale din mazăre 

      Ștefan, Raluca Violeta (Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020)
    • Thumbnail

      Obținerea unui desert lactat prin termocoagulare 

      Popa, Ana Georgiana (Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020)

      DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
      Contattaci | Manda Feedback
      Theme by 
      Atmire NV
       

       

      Ricerca

      Tutto DSpaceArchivi & CollezioniData di pubblicazioneAutoriTitoliSoggettiQuesta comunitàData di pubblicazioneAutoriTitoliSoggetti

      My Account

      Login

      DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
      Contattaci | Manda Feedback
      Theme by 
      Atmire NV