• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • français 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Ouvrir une session
Voir le document 
  •   Accueil de DSpace
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Voir le document
  •   Accueil de DSpace
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Voir le document
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Cercetări privind utilizarea permeatului rezultat din aplicarea procesului de membrană în industria laptelui

Thumbnail
Voir/Ouvrir
Rezumat_teza_doctorat_Stanciu_Silvius2006.pdf (6.749Mo)
Date
2006
Auteur
Stanciu, Silvius
Metadata
Afficher la notice complète
Résumé
Dezvoltarea alimentelor funcționale reprezintă o preocupare majoră la nivel internațional, deoarece alimentația reprzinta una dintre cele mai eficiente modalitați de menținere/ îmbunătățire/ promovare a sănătății consumatorului. Piața produselor alimentare funcționale a devenit extrem de dinamică, în special în țările dezvoltate, datorită apariției printre consumatori a conceptului Health through foods, iar în tările mai puțin dezvoltate este stimulată tocmai prin costurile sociale și economice ale sărăciei sau sinbiotice, ce au în compoziție microorganisme viabile, de tipul bacteriilor și drojdiilor probiotice și substanțe prebiotice.
URI
https://arthra.ugal.ro/handle/123456789/5778
Collections
  • Rezumate teze de doctorat [852]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contactez-nous | Faire parvenir un commentaire
Theme by 
Atmire NV
 

 

Parcourir

Tout DSpaceCommunautés & CollectionsPar date de publicationAuteursTitresSujetsCette collectionPar date de publicationAuteursTitresSujets

Mon compte

Ouvrir une session

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contactez-nous | Faire parvenir un commentaire
Theme by 
Atmire NV