• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • română 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Logare
Vezi articolul 
  •   Pagina principală
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Vezi articolul
  •   Pagina principală
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Vezi articolul
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Studiul comportarii coloranților alimentari în preparatele din carne cu adaosuri de derivate proteice si poliglucidice

Thumbnail
View/Open
Rezumat_teza_doctorat_Popescu_Elena2006.pdf (17.87Mb)
Dată
2006
Autor
Popescu, Elena Corina
Metadata
Arată înregistrarea completă a articolului
Abstract
Evoluția societății omenești este determinată în bună măsură de cantitatea și calitatea alimentelor utilizate pentru nutriția cotidiană a indivizilor, din cele mai vechi timpuri aceștia fiind puși in situația de a utiliza la maximum și cât mai eficient resursele de hrană procurate din mediul înconjurător sau produse de către ei. (Banu, 1985).
URI
https://arthra.ugal.ro/handle/20.500.14043/22206
Colecții
  • Rezumate teze de doctorat [852]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contactați-ne | Trimite feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Răsfoiește

În tot DSpaceComunități; ColecțiiDupă data publicăriiAutoriTitluriSubiecteAceastă colecțieDupă data publicăriiAutoriTitluriSubiecte

Contul meu

Conectare

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contactați-ne | Trimite feedback
Theme by 
Atmire NV