• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • français 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Ouvrir une session
Voir le document 
  •   Accueil de DSpace
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Voir le document
  •   Accueil de DSpace
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Voir le document
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Cercetări privind îmbunătațirea însușirilor biotehnologice ale culturii de drojdie în tehnologia berii

Thumbnail
Voir/Ouvrir
Rezumat_Teza_doctorat_Rotar_Rodica_2006.pdf (4.778Mo)
Date
2006
Auteur
Rotar, Rodica
Metadata
Afficher la notice complète
Résumé
Alegerea unei anumite tulpini de drojdie pentru obținerea berii, în condiții specifice de aprovizionare cu materii prime, dotare și tehnologie folosită, se realizează luând în considerare principalele caractere specifice ale drojdiei de bere: gradul de fermentare final și viteza de fermentare, capacitatea de asimilare a substanțelor ce participa la metabolism, randamentul de multiplicare, capacitatea de sedimentare, spectrul și cantitatea de produse secundare ale fermității cu implicații în gustul și aroma berii, rezistența față de degenerare și contaminare.
URI
https://arthra.ugal.ro/handle/20.500.14043/22202
Collections
  • Rezumate teze de doctorat [852]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contactez-nous | Faire parvenir un commentaire
Theme by 
Atmire NV
 

 

Parcourir

Tout DSpaceCommunautés & CollectionsPar date de publicationAuteursTitresSujetsCette collectionPar date de publicationAuteursTitresSujets

Mon compte

Ouvrir une session

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contactez-nous | Faire parvenir un commentaire
Theme by 
Atmire NV