• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • English 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Login
View Item 
  •   DSpace Home
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • View Item
  •   DSpace Home
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Contribuții la optimizarea procesului de obținere a produselor lactate probiotice

Thumbnail
View/Open
Rezumat_teza_doctorat_Casulschi_Teodora.pdf (3.211Mb)
Date
2006
Author
Cașulschi, Teodora
Metadata
Show full item record
Abstract
Dezvoltare socio-economică și culturală actuală face ca să nu mai fie suficientă asigurarea cantitativă de produse alimentare de o anumită calitate globală, ci este nevoie ca aceasta să aibă o anumită calitatea intimă, care să asigure o valoare nutritivă ridicată, o valoare calorică mare, cu un pronunțat caracter de inocuitate pentru consumator, capabil să se reintegreze în circuitul biologic natural al ecosistemului în care a fost creat.
URI
https://arthra.ugal.ro/handle/20.500.14043/22193
Collections
  • Rezumate teze de doctorat [852]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV