• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • italiano 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Login
Mostra Item 
  •   DSpace Home
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Mostra Item
  •   DSpace Home
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Mostra Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Impactul transglutaminazei microbiene asupra gelurilor acide obținute din proteinele laptelui din perspectiva relației structură-funcție

Thumbnail
Mostra/Apri
Rezumat_Teza_doctorat_Ardelean_2012.pdf (5.459Mb)
Data
2012
Autore
Ardelean, Alina-Ioana
Metadata
Mostra tutti i dati dell'item
Abstract
În prezent, tendința pe piața alimentară globală este de a se consuma alimente cu o mare valoare nutritivă și proprietăți structurale și funcționale îmbunătățite. Pe o astfel de piață, în care cerințele consumatorilor privind calitatea produselor alimentare sunt din ce în ce mai mari, industria alimentară are nevoie de alimente/ingrediente noi, economice și de bună calitate.
URI
http://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/4256
Collections
  • Rezumate teze de doctorat [852]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contattaci | Manda Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Ricerca

Tutto DSpaceArchivi & CollezioniData di pubblicazioneAutoriTitoliSoggettiQuesta CollezioneData di pubblicazioneAutoriTitoliSoggetti

My Account

Login

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contattaci | Manda Feedback
Theme by 
Atmire NV