• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • français 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Ouvrir une session
Voir le document 
  •   Accueil de DSpace
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Voir le document
  •   Accueil de DSpace
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Voir le document
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Modificarea proprietăților reologice ale aluatului în timpul procesului tehnologic și influența asupra calității pâinii

Thumbnail
Voir/Ouvrir
Rezumat_Teza_doctorat_Paslaru_Georgiana_2008.pdf (7.083Mo)
Date
2008
Auteur
Paslaru, Georgiana Gabriela
Metadata
Afficher la notice complète
Résumé
Unice pentru aluatul din făina de grâu sunt însușirile sale realogice, respectiv elasticitatea și extensibilitatea, care de datorează în cea mai mare parte însușirilor glutenului ce se formează la frământare și modului în care acesta interacționează cu celelalte componente ale făinii și ingredientele produsului.
URI
http://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/4178
Collections
  • Rezumate teze de doctorat [852]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contactez-nous | Faire parvenir un commentaire
Theme by 
Atmire NV
 

 

Parcourir

Tout DSpaceCommunautés & CollectionsPar date de publicationAuteursTitresSujetsCette collectionPar date de publicationAuteursTitresSujets

Mon compte

Ouvrir une session

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contactez-nous | Faire parvenir un commentaire
Theme by 
Atmire NV