• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • English 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Login
View Item 
  •   DSpace Home
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • View Item
  •   DSpace Home
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Modificarea proprietăților reologice ale aluatului în timpul procesului tehnologic și influența asupra calității pâinii

Thumbnail
View/Open
Rezumat_Teza_doctorat_Paslaru_Georgiana_2008.pdf (7.083Mb)
Date
2008
Author
Paslaru, Georgiana Gabriela
Metadata
Show full item record
Abstract
Unice pentru aluatul din făina de grâu sunt însușirile sale realogice, respectiv elasticitatea și extensibilitatea, care de datorează în cea mai mare parte însușirilor glutenului ce se formează la frământare și modului în care acesta interacționează cu celelalte componente ale făinii și ingredientele produsului.
URI
http://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/4178
Collections
  • Rezumate teze de doctorat [852]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV