• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • română 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Logare
Vezi articolul 
  •   Pagina principală
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Vezi articolul
  •   Pagina principală
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Vezi articolul
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Cercetări privind utilizarea tehnicilor combinate de uscare aplicate unor fructe și legume

Thumbnail
View/Open
Rezumat_Teza_doctorat_Seremet_2015.pdf (1.584Mb)
Dată
2015
Autor
Șeremet (Ceclu), Liliana
Metadata
Arată înregistrarea completă a articolului
Abstract
Fructele și legumele reprezintă elementele fundamentale al alimentației echilibrate. Această grupă de alimente este considerată ca fiind principala sursă de compuși bioactivi și minerale, glucide sub formade zaharuri simple (glucoză, fructoză, zaharoză), polizaharide, celuloza (sub formă de hemiceluloze), gume si substanțe pectice, în proporții variabile, fibre alimentare, micro și macronutrienți, dar și un conținut ridicat de apă, până la 94%.
URI
https://arthra.ugal.ro/handle/20.500.14043/22052
Colecții
  • Rezumate teze de doctorat [852]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contactați-ne | Trimite feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Răsfoiește

În tot DSpaceComunități; ColecțiiDupă data publicăriiAutoriTitluriSubiecteAceastă colecțieDupă data publicăriiAutoriTitluriSubiecte

Contul meu

Conectare

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contactați-ne | Trimite feedback
Theme by 
Atmire NV