• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • español 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Login
Ver ítem 
  •   DSpace Principal
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Ver ítem
  •   DSpace Principal
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Ver ítem
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Utilizarea fosfolipazelor în panificaţie aspecte biochimice şi tehnologice

Thumbnail
Ver/
Rezumat_Teza_doctorat_Paslaru_2008.pdf (8.046Mb)
Fecha
2008
Autor
Pâslaru, Vasile
Metadatos
Mostrar el registro completo del ítem
Resumen
De circa un secol, ingrediente, cum ar fi malţul, făina de soia sau preparatele enzimatice de origine microbiană, sunt substanţe de adaos care aduc un aport de enzime în făină sau în aluat. Prin urmare, rolul enzimelor în panificaţie a fost evidenţiat cu multe secole în urmă, iar folosirea preparatelor enzimatice în panificaţie nu este nouă. Cu toate acestea, panificaţia a ocupat un spaţiu restrâns al aplicaţiilor tehnologice ale enzimelor comerciale, comparativ cu alte subramuri ale industriei alimentare. Până nu demult în panificaţie se foloseau în principal trei tipuri de enzime: amilaze, proteaze şi lipoxigenază.
URI
http://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/4049
Colecciones
  • Rezumate teze de doctorat [852]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contacto | Sugerencias
Theme by 
Atmire NV
 

 

Listar

Todo DSpaceComunidades & ColeccionesPor fecha de publicaciónAutoresTítulosMateriasEsta colecciónPor fecha de publicaciónAutoresTítulosMaterias

Mi cuenta

Acceder

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contacto | Sugerencias
Theme by 
Atmire NV