• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • English 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Login
View Item 
  •   DSpace Home
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • View Item
  •   DSpace Home
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Utilizarea fosfolipazelor în panificaţie aspecte biochimice şi tehnologice

Thumbnail
View/Open
Rezumat_Teza_doctorat_Paslaru_2008.pdf (8.046Mb)
Date
2008
Author
Pâslaru, Vasile
Metadata
Show full item record
Abstract
De circa un secol, ingrediente, cum ar fi malţul, făina de soia sau preparatele enzimatice de origine microbiană, sunt substanţe de adaos care aduc un aport de enzime în făină sau în aluat. Prin urmare, rolul enzimelor în panificaţie a fost evidenţiat cu multe secole în urmă, iar folosirea preparatelor enzimatice în panificaţie nu este nouă. Cu toate acestea, panificaţia a ocupat un spaţiu restrâns al aplicaţiilor tehnologice ale enzimelor comerciale, comparativ cu alte subramuri ale industriei alimentare. Până nu demult în panificaţie se foloseau în principal trei tipuri de enzime: amilaze, proteaze şi lipoxigenază.
URI
http://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/4049
Collections
  • Rezumate teze de doctorat [852]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV