• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Deutsch 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Einloggen
Dokumentanzeige 
  •   DSpace Startseite
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Dokumentanzeige
  •   DSpace Startseite
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Dokumentanzeige
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Utilizarea fosfolipazelor în panificaţie aspecte biochimice şi tehnologice

Thumbnail
Öffnen
Rezumat_Teza_doctorat_Paslaru_2008.pdf (8.046Mb)
Datum
2008
Autor
Pâslaru, Vasile
Metadata
Zur Langanzeige
Zusammenfassung
De circa un secol, ingrediente, cum ar fi malţul, făina de soia sau preparatele enzimatice de origine microbiană, sunt substanţe de adaos care aduc un aport de enzime în făină sau în aluat. Prin urmare, rolul enzimelor în panificaţie a fost evidenţiat cu multe secole în urmă, iar folosirea preparatelor enzimatice în panificaţie nu este nouă. Cu toate acestea, panificaţia a ocupat un spaţiu restrâns al aplicaţiilor tehnologice ale enzimelor comerciale, comparativ cu alte subramuri ale industriei alimentare. Până nu demult în panificaţie se foloseau în principal trei tipuri de enzime: amilaze, proteaze şi lipoxigenază.
URI
http://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/4049
Collections
  • Rezumate teze de doctorat [852]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Kontakt | Feedback abschicken
Theme by 
Atmire NV
 

 

Stöbern

Gesamter BestandBereiche & SammlungenErscheinungsdatumAutorenTitelnSchlagwortenDiese SammlungErscheinungsdatumAutorenTitelnSchlagworten

Mein Benutzerkonto

Einloggen

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Kontakt | Feedback abschicken
Theme by 
Atmire NV