• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • français 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Ouvrir une session
Voir le document 
  •   Accueil de DSpace
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Voir le document
  •   Accueil de DSpace
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Voir le document
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Cercetări preliminare pentru producerea brânzeturilor organice

Thumbnail
Voir/Ouvrir
Rezumat_Teza_doctorat_Sarolta_Orban_Huszti_2008.pdf (3.987Mo)
Date
2008
Auteur
Huszti, Sarolta Orban
Metadata
Afficher la notice complète
Résumé
Obiectivul central al tezei de doctorat îl constituie analiza posibilităţilor producţiei brânzeturilor organice din lapte de vacă provenit de la ferme şi producători individuali din judetui Harghita, care sunt în proces de conversie. Brânzeturile organice aparţin grupului de alimente organice, care, la rândul lor, provin numai din materii prime agroalimentare fuinizate de agricultura ecologică, în absenţa tratamentelor cu substanţe chimice de sinteză care perturbă echilibrul natural din ecosistem si au efect toxic pe termen scut, mediu sau lung asupra consumatorilor.
URI
http://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/3331
Collections
  • Rezumate teze de doctorat [852]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contactez-nous | Faire parvenir un commentaire
Theme by 
Atmire NV
 

 

Parcourir

Tout DSpaceCommunautés & CollectionsPar date de publicationAuteursTitresSujetsCette collectionPar date de publicationAuteursTitresSujets

Mon compte

Ouvrir une session

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contactez-nous | Faire parvenir un commentaire
Theme by 
Atmire NV