• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Deutsch 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Einloggen
Dokumentanzeige 
  •   DSpace Startseite
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Dokumentanzeige
  •   DSpace Startseite
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Dokumentanzeige
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Cercetări privind obţinerea preparatelor din carne cu folosirea unor sisteme naturale microîncapsulate

Thumbnail
Öffnen
Rezumat_Teza _doctorat_Dima _Cristian_2014.pdf (1.974Mb)
Datum
2014
Autor
Dima, Cristian-Vasile
Metadata
Zur Langanzeige
Zusammenfassung
Producătorii de alimente şi-au intensificat preocupările în direcţia obţinerii unor produse inovative, care să satisfacă simultan gustul şi sănătatea consumatorilor. Cercetările din ultimii zece ani, în domeniul produselor alimentare inovative, cum sunt produsele funcţionale, au arătat că la prepararea acestor alimente se manifestă trei tendinţe: • folosirea tehnologiilor tradiţionale şi fortifierea clasică a alimentelor de consum curent (pâine, lapte, produse lactate, margarină etc.) cu diferite biocomponente (vitamine, ulei de peşte, minerale, iod, acid folic, probiotice etc.); • folosirea unor tehnologii speciale, care previn deteriorarea componentelor bioactive, cum ar fi încapsularea, imobilizarea în matrici şi filme etc. • folosirea conceptului de „nutrigenomics” în proiectarea alimentelor funcţionale personalizate pe baza interacţiei dintre alimente şi caracteristicile genomice individuale.
URI
http://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/3241
Collections
  • Rezumate teze de doctorat [852]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Kontakt | Feedback abschicken
Theme by 
Atmire NV
 

 

Stöbern

Gesamter BestandBereiche & SammlungenErscheinungsdatumAutorenTitelnSchlagwortenDiese SammlungErscheinungsdatumAutorenTitelnSchlagworten

Mein Benutzerkonto

Einloggen

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Kontakt | Feedback abschicken
Theme by 
Atmire NV