• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • español 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Login
Ver ítem 
  •   DSpace Principal
  • Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
  • Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
  • Ingineria produselor alimentare
  • Ingineria produselor alimentare (licență)
  • Ingineria produselor alimentare (licență) (2019-2024)
  • Ver ítem
  •   DSpace Principal
  • Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
  • Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
  • Ingineria produselor alimentare
  • Ingineria produselor alimentare (licență)
  • Ingineria produselor alimentare (licență) (2019-2024)
  • Ver ítem
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Proiectarea tehnologică a unei secții de fermentare cu capacitatea de 300.000 hl/an, pentru obținerea de bere Lager

Thumbnail
Ver/
Ciocan Gabriela_proiect diploma.pdf (1.906Mb)
Fecha
2022-07-22
Autor
Ciocan, Gabriela
Metadatos
Mostrar el registro completo del ítem
URI
http://arthra.ugal.ro/handle/123456789/9769
Colecciones
  • Ingineria produselor alimentare (licență) (2019-2024) [45]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contacto | Sugerencias
Theme by 
Atmire NV
 

 

Listar

Todo DSpaceComunidades & ColeccionesPor fecha de publicaciónAutoresTítulosMateriasEsta colecciónPor fecha de publicaciónAutoresTítulosMaterias

Mi cuenta

Acceder

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contacto | Sugerencias
Theme by 
Atmire NV