• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • français 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Ouvrir une session
Voir le document 
  •   Accueil de DSpace
  • Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
  • Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
  • Ingineria produselor alimentare
  • Ingineria produselor alimentare (licență)
  • Ingineria produselor alimentare (licență) (2019-2024)
  • Voir le document
  •   Accueil de DSpace
  • Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
  • Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
  • Ingineria produselor alimentare
  • Ingineria produselor alimentare (licență)
  • Ingineria produselor alimentare (licență) (2019-2024)
  • Voir le document
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Proiectarea unei secții de fierbere a mustului de malț, cu capacitatea de 1600 hl/an folosind un procedeu de fierbere cu consum redus de energie. Secția funcționează 300 de zile pe an.

Thumbnail
Voir/Ouvrir
Proiect de diploma_Tecaru Genoveva.pdf (4.694Mo)
Date
2021
Auteur
Tecaru, Genoveva
Metadata
Afficher la notice complète
URI
http://arthra.ugal.ro/handle/123456789/9326
Collections
  • Ingineria produselor alimentare (licență) (2019-2024) [45]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contactez-nous | Faire parvenir un commentaire
Theme by 
Atmire NV
 

 

Parcourir

Tout DSpaceCommunautés & CollectionsPar date de publicationAuteursTitresSujetsCette collectionPar date de publicationAuteursTitresSujets

Mon compte

Ouvrir une session

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contactez-nous | Faire parvenir un commentaire
Theme by 
Atmire NV