Afficher la notice abrégée
dc.contributor.author | Ioan, Alexandra | |
dc.date.accessioned | 2020-09-21T10:28:21Z | |
dc.date.available | 2020-09-21T10:28:21Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | http://arthra.ugal.ro/handle/123456789/7255 | |
dc.description | Lucrare de disertație | ro_RO |
dc.language.iso | ro_RO | ro_RO |
dc.publisher | Universitatea Dunarea de jos Galati | ro_RO |
dc.subject | Ingineria produselor alimentare | ro_RO |
dc.subject | Controlul, expertizarea și siguranța alimentelor | ro_RO |
dc.title | Studiu privind calitatea vinurilor albe seci obținute din soiul de struguri Sauvignon blanc comercializate în România | ro_RO |
dc.type | Dissertation Thesis | ro_RO |
Fichier(s) constituant ce document
- Nom:
- Ioan Alexandra_disertatie_2020.pdf
- Taille:
- 868.2Ko
- Format:
- PDF
Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)
Afficher la notice abrégée