Arată înregistrarea sumară a articolului
Calitatea produselor din carne
| dc.contributor.author | Cornia, Vlad Mihai | |
| dc.date.accessioned | 2020-09-21T10:21:18Z | |
| dc.date.available | 2020-09-21T10:21:18Z | |
| dc.date.issued | 2020 | |
| dc.identifier.uri | http://arthra.ugal.ro/handle/123456789/7253 | |
| dc.description | Lucrare de disertație Îndrumător științific: Prof. dr.ing. Petru Alexe, Conf. Dr. ing. Maricica Stoica, Ș.l. dr. ing. Cristian Dima | ro_RO |
| dc.language.iso | ro_RO | ro_RO |
| dc.publisher | Universitatea Dunarea de jos Galati | ro_RO |
| dc.subject | Ingineria produselor alimentare | ro_RO |
| dc.subject | Controlul, expertizarea și siguranța alimentelor | ro_RO |
| dc.title | Calitatea produselor din carne | ro_RO |
| dc.type | Dissertation Thesis | ro_RO |
