• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • français 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Ouvrir une session
Parcourir Știința și Ingineria Alimentelor (disertație) (2019-2024) par date de publication 
  •   Accueil de DSpace
  • Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
  • Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
  • Ingineria produselor alimentare
  • Știința și Ingineria Alimentelor (disertație)
  • Știința și Ingineria Alimentelor (disertație) (2019-2024)
  • Parcourir Știința și Ingineria Alimentelor (disertație) (2019-2024) par date de publication
  •   Accueil de DSpace
  • Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
  • Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
  • Ingineria produselor alimentare
  • Știința și Ingineria Alimentelor (disertație)
  • Știința și Ingineria Alimentelor (disertație) (2019-2024)
  • Parcourir Știința și Ingineria Alimentelor (disertație) (2019-2024) par date de publication
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Parcourir Știința și Ingineria Alimentelor (disertație) (2019-2024) par date de publication

Trier par :

Ordre :

Résultats :

Voici les éléments 1-11 de 11

  • titre
  • date de publication
  • date de soumission
  • ascendant
  • descendant
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
    • Thumbnail

      Studiu privind modernizarea metodelor de conservarea cerealelor in magazii de cereale 

      Alexa, Cornel (Universitatea Dunarea de Jos Galati, 2020)
    • Thumbnail

      STUDIU PRIVIND CALITATEA VINURILOR ROȘII, OBȚINUTE DIN SOIUL DE STRUGURI FETEASCĂ NEAGRĂ COMERCIALIZATE ÎN ROMÂNIA 

      CUSTURĂ, CĂTĂLIN (Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020)
    • Thumbnail

      OPTIMIZAREA PROPRIETĂȚILOR FITOCHIMICE PENTRU UN PRODUS INOVATIV CU SUC DE CĂTINĂ 

      LEAH, VICTORIA (Universitatea Dunarea de Jos Galati, 2020)
    • Thumbnail

      IMPACTUL PROCESĂRII TERMICE ASUPRA PROPRIETĂŢILOR OVOMUCOIDULUI 

      CREȚU, Alexandra Andreea (Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020)
    • Thumbnail

      MONITORIZAREA CALITĂȚII BERII ETICHETATE ”GLUTEN FREE” 

      STAMATE, PAULICA (Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020)
    • Thumbnail

      ATITUDINEA CONSUMATORILOR FAȚĂ DE PRODUSELE ALIMENTARE ECOLOGICE 

      NISTOR, FLORIN (Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020)
    • Thumbnail

      ANALIZA ȘI CONTROLUL PRODUSELOR ALIMENTARE DIN CARNE, DIN JUDEȚUL GALAȚI 

      POGOR, VIOLETA DIANA (Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020)
    • Thumbnail

      STUDIU DE CAZ PRIVIND CALITATEA PREPARATELOR DIN CARNE OFERTATE DE KAUFLAND SLOBOZIA 

      CRIVAT, IONICA (Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020)
    • Thumbnail

      Studiu privind optimizarea meniului elevilor de liceu 

      CRISTEA (RĂDUŢĂ), GEORGETA (Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020)
    • Thumbnail

      Exploatarea funcționalității emulsiilor pentru obținerea unor produse cu conținut redus de grăsime 

      BURLAC, MIHAELA (Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020)
    • Thumbnail

      CERCETĂRI PRIVIND OBŢINEREA CONCENTRATELOR PROTEICE DIN LINTE 

      BEJAN, SERGIU IONUȚ (Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020)

      DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
      Contactez-nous | Faire parvenir un commentaire
      Theme by 
      Atmire NV
       

       

      Parcourir

      Tout DSpaceCommunautés & CollectionsPar date de publicationAuteursTitresSujetsCette collectionPar date de publicationAuteursTitresSujets

      Mon compte

      Ouvrir une session

      DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
      Contactez-nous | Faire parvenir un commentaire
      Theme by 
      Atmire NV