• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • română 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Logare
Căutare Ingineria produselor alimentare după Subiect 
  •   Pagina principală
  • Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
  • Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
  • Ingineria produselor alimentare
  • Căutare Ingineria produselor alimentare după Subiect
  •   Pagina principală
  • Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
  • Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
  • Ingineria produselor alimentare
  • Căutare Ingineria produselor alimentare după Subiect
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Căutare Ingineria produselor alimentare după Subiect "Ingineria produselor alimentare"

  • 0-9
  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G
  • H
  • I
  • J
  • K
  • L
  • M
  • N
  • O
  • P
  • Q
  • R
  • S
  • T
  • U
  • V
  • W
  • X
  • Y
  • Z

Sortează după:

Ordonează:

Rezultate:

Afișează articolele 1-20 of 23

  • titlu
  • data publicării
  • data înregistrării
  • ascendent
  • descendent
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
    • Miniatură

      Analiza bochimică și tehnologică a unor preparate din carne 

      Saghin, Oana Daniela (Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020)
    • Miniatură

      ANALIZA ȘI CONTROLUL PRODUSELOR ALIMENTARE DIN CARNE, DIN JUDEȚUL GALAȚI 

      POGOR, VIOLETA DIANA (Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020)
    • Miniatură

      ATITUDINEA CONSUMATORILOR FAȚĂ DE PRODUSELE ALIMENTARE ECOLOGICE 

      NISTOR, FLORIN (Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020)
    • Miniatură

      Calitatea produselor din carne 

      Cornia, Vlad Mihai (Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020)
    • Miniatură

      CERCETĂRI PRIVIND OBŢINEREA CONCENTRATELOR PROTEICE DIN LINTE 

      BEJAN, SERGIU IONUȚ (Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020)
    • Miniatură

      Comportamentul fizico-chimic și funcțional alunor făinuri compozite pe bază de orez 

      Onică, Andreea Marilena (Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020)
    • Miniatură

      Dezvoltarea unor produse alimentare cu valoare adăugată prin valorificarea unor produse secundare rezultate de la procesarea legumelor și fructelor 

      Postelnicu, Corina Andreea (Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020)
    • Miniatură

      Diversificarea produselor pe bază de mazăre. Obținerea înghețatei artizanale din mazăre 

      Ștefan, Raluca Violeta (Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020)
    • Miniatură

      Exploatarea funcționalității emulsiilor pentru obținerea unor produse cu conținut redus de grăsime 

      BURLAC, MIHAELA (Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020)
    • Miniatură

      IMPACTUL PROCESĂRII TERMICE ASUPRA PROPRIETĂŢILOR OVOMUCOIDULUI 

      CREȚU, Alexandra Andreea (Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020)
    • Miniatură

      MONITORIZAREA CALITĂȚII BERII ETICHETATE ”GLUTEN FREE” 

      STAMATE, PAULICA (Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020)
    • Miniatură

      Obținerea unui desert lactat prin termocoagulare 

      Popa, Ana Georgiana (Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020)
    • Miniatură

      Obținerea unui produs de tip dressing pe bază de zară 

      Trofin, Cristina (Universitatea Dunarea de Jos Galati, 2020)
    • Miniatură

      OPTIMIZAREA PROPRIETĂȚILOR FITOCHIMICE PENTRU UN PRODUS INOVATIV CU SUC DE CĂTINĂ 

      LEAH, VICTORIA (Universitatea Dunarea de Jos Galati, 2020)
    • Miniatură

      Separarea și caracterizarea compușilor bioactivi din vișine în vederea obținerii unui produs de panificație cu valoare adăugată 

      Dediu, Georgiana Mariana (Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020)
    • Miniatură

      Studii privind prepararea biscuiților Macarons cu adaos de spirulină cu conținut sporit de ficobiliproteine 

      Jianu, Alexandra Iulia (Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020)
    • Miniatură

      STUDIU DE CAZ PRIVIND CALITATEA PREPARATELOR DIN CARNE OFERTATE DE KAUFLAND SLOBOZIA 

      CRIVAT, IONICA (Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020)
    • Miniatură

      Studiu privind calitatea vinurilor albe seci obținute din soiul de struguri Sauvignon blanc comercializate în România 

      Ioan, Alexandra (Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020)
    • Miniatură

      STUDIU PRIVIND CALITATEA VINURILOR ROȘII, OBȚINUTE DIN SOIUL DE STRUGURI FETEASCĂ NEAGRĂ COMERCIALIZATE ÎN ROMÂNIA 

      CUSTURĂ, CĂTĂLIN (Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020)
    • Miniatură

      Studiu privind modernizarea metodelor de conservarea cerealelor in magazii de cereale 

      Alexa, Cornel (Universitatea Dunarea de Jos Galati, 2020)

      DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
      Contactați-ne | Trimite feedback
      Theme by 
      Atmire NV
       

       

      Răsfoiește

      În tot DSpaceComunități; ColecțiiDupă data publicăriiAutoriTitluriSubiecteAceastă comunitateDupă data publicăriiAutoriTitluriSubiecte

      Contul meu

      Conectare

      DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
      Contactați-ne | Trimite feedback
      Theme by 
      Atmire NV