• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • français 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Ouvrir une session
Voir le document 
  •   Accueil de DSpace
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Voir le document
  •   Accueil de DSpace
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Voir le document
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Stabilirea unor procedee tehnologice de control și reducere a conținutului de nitriți în produsele alimentare

Thumbnail
Voir/Ouvrir
Rezumat_teza_doctorat_Roman_Monica_2006.pdf (3.220Mo)
Date
2006
Auteur
Roman, Monica
Metadata
Afficher la notice complète
Résumé
În prezent, asigurarea stării de sănătate a populației prin consumarea unor produse alimentare salubre, cu grad înalt de înlocuire și cu valoare nutritiva cât mai ridicată, reprezintă principala preocupare a specialiștilor în industria alimentară si nutriția umană. În prezent, dirijarea procesului de fermentare la produsele crude-uscate se realizează prin folosirea gluco-lactonei (GdL) sau a culturilor selecționate de microorganisme, pentru acidifierea rapidă a pastei pentru salamuri semiuscate și uscate, eliminarea riscului alterării, accelerarea procesului de înroșire și pentru selectarea microorganismelor utile.
URI
https://arthra.ugal.ro/handle/20.500.14043/22203
Collections
  • Rezumate teze de doctorat [852]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contactez-nous | Faire parvenir un commentaire
Theme by 
Atmire NV
 

 

Parcourir

Tout DSpaceCommunautés & CollectionsPar date de publicationAuteursTitresSujetsCette collectionPar date de publicationAuteursTitresSujets

Mon compte

Ouvrir une session

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contactez-nous | Faire parvenir un commentaire
Theme by 
Atmire NV