• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • română 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Logare
Vezi articolul 
  •   Pagina principală
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Vezi articolul
  •   Pagina principală
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Vezi articolul
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Stabilirea unor procedee tehnologice de control și reducere a conținutului de nitriți în produsele alimentare

Thumbnail
View/Open
Rezumat_teza_doctorat_Roman_Monica_2006.pdf (3.220Mb)
Dată
2006
Autor
Roman, Monica
Metadata
Arată înregistrarea completă a articolului
Abstract
În prezent, asigurarea stării de sănătate a populației prin consumarea unor produse alimentare salubre, cu grad înalt de înlocuire și cu valoare nutritiva cât mai ridicată, reprezintă principala preocupare a specialiștilor în industria alimentară si nutriția umană. În prezent, dirijarea procesului de fermentare la produsele crude-uscate se realizează prin folosirea gluco-lactonei (GdL) sau a culturilor selecționate de microorganisme, pentru acidifierea rapidă a pastei pentru salamuri semiuscate și uscate, eliminarea riscului alterării, accelerarea procesului de înroșire și pentru selectarea microorganismelor utile.
URI
https://arthra.ugal.ro/handle/20.500.14043/22203
Colecții
  • Rezumate teze de doctorat [852]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contactați-ne | Trimite feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Răsfoiește

În tot DSpaceComunități; ColecțiiDupă data publicăriiAutoriTitluriSubiecteAceastă colecțieDupă data publicăriiAutoriTitluriSubiecte

Contul meu

Conectare

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contactați-ne | Trimite feedback
Theme by 
Atmire NV