• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • română 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Logare
Vezi articolul 
  •   Pagina principală
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Vezi articolul
  •   Pagina principală
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Vezi articolul
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Cercetări privind îmbunătațirea însușirilor biotehnologice ale culturii de drojdie în tehnologia berii

Thumbnail
View/Open
Rezumat_Teza_doctorat_Rotar_Rodica_2006.pdf (4.778Mb)
Dată
2006
Autor
Rotar, Rodica
Metadata
Arată înregistrarea completă a articolului
Abstract
Alegerea unei anumite tulpini de drojdie pentru obținerea berii, în condiții specifice de aprovizionare cu materii prime, dotare și tehnologie folosită, se realizează luând în considerare principalele caractere specifice ale drojdiei de bere: gradul de fermentare final și viteza de fermentare, capacitatea de asimilare a substanțelor ce participa la metabolism, randamentul de multiplicare, capacitatea de sedimentare, spectrul și cantitatea de produse secundare ale fermității cu implicații în gustul și aroma berii, rezistența față de degenerare și contaminare.
URI
https://arthra.ugal.ro/handle/20.500.14043/22202
Colecții
  • Rezumate teze de doctorat [852]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contactați-ne | Trimite feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Răsfoiește

În tot DSpaceComunități; ColecțiiDupă data publicăriiAutoriTitluriSubiecteAceastă colecțieDupă data publicăriiAutoriTitluriSubiecte

Contul meu

Conectare

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contactați-ne | Trimite feedback
Theme by 
Atmire NV