• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • română 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Logare
Vezi articolul 
  •   Pagina principală
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Vezi articolul
  •   Pagina principală
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Vezi articolul
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Contribuții la optimizarea procesului de obținere a produselor lactate probiotice

Thumbnail
View/Open
Rezumat_teza_doctorat_Casulschi_Teodora.pdf (3.211Mb)
Dată
2006
Autor
Cașulschi, Teodora
Metadata
Arată înregistrarea completă a articolului
Abstract
Dezvoltare socio-economică și culturală actuală face ca să nu mai fie suficientă asigurarea cantitativă de produse alimentare de o anumită calitate globală, ci este nevoie ca aceasta să aibă o anumită calitatea intimă, care să asigure o valoare nutritivă ridicată, o valoare calorică mare, cu un pronunțat caracter de inocuitate pentru consumator, capabil să se reintegreze în circuitul biologic natural al ecosistemului în care a fost creat.
URI
https://arthra.ugal.ro/handle/20.500.14043/22193
Colecții
  • Rezumate teze de doctorat [852]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contactați-ne | Trimite feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Răsfoiește

În tot DSpaceComunități; ColecțiiDupă data publicăriiAutoriTitluriSubiecteAceastă colecțieDupă data publicăriiAutoriTitluriSubiecte

Contul meu

Conectare

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contactați-ne | Trimite feedback
Theme by 
Atmire NV